Over KPJ Made

Sinds 1923

KPJ Made

KPJ Made is in 1923 opgericht voor alle katholieke plattelands jongeren van 12 tot en met 30 jaar. Nu meer dan 95 jaar later is het niet alleen meer voor de jongeren van het platteland, maar voor iedereen. Made telt nu ongeveer 250 leden, waarvan zo’n 40 aspiranten (tot 18 jaar) en is hiermee een van de grootste KPJ’s van heel Brabant!

Gedurende het gehele jaar worden er verschillende activiteiten door de KPJ georganiseerd. Zo worden er regelmatig bussen geregeld naar tent- of schuurfeesten, maar ook bezoeken we weleens andere feesten.

Daarnaast gaat de KPJ ook wat actievere activiteiten doen zoals een potje bowlen, zwemmen, solex rijden of een trekkerpuzzeltocht. Er is altijd veel gezelligheid. Ons motto is daarom ook ‘Geniet met maten’. 

Wil je een keer mee op een van de activiteiten kun je ook als niet lid jezelf opgeven voor de activiteiten op onze website. Daarnaast kun je ook lid worden van onze KPJ!

Made's powerweekend

In 1993 organiseerde KPJ Made voor de eerste keer een Tractor Pulling wedstrijd in Made. In 2003 wordt vanuit KPJ Made een stichting opgericht die zich enkel bezig gaat houden met de organisatie van het Powerweekend. Nog altijd wordt er door leden van KPJ Made meegewerkt aan dit evenement. 

Het oude Sensation Waailand

Waailand feestival

Ook heeft KPJ Made het evenement Sensation Waailand (tegenwoordig Waailand Feestival) opgericht. In 2006 vond hiervan de allereerste editie plaats. Vanwege het uitgroeien tot een groot evenement is hiervoor in 2015 een aparte stichting voor opgericht, die zichzelf enkel bezig hield met de organisatie van Sensation Waailand. Sinds 2017 is het bedrijf overgenomen door twee van de bestuursleden. Wel wordt er jaarlijks nog geholpen door leden van de KPJ.

Sluit je aan bij de grootste KPJ van Brabant!

Lid worden

Lijkt het je leuk om mee te gaan naar de leukste tentfeesten en schuurfeesten van Brabant? Of ga je liever mee met een van de aspiranten activiteiten zoals bowlen en karten? Aarzel dan niet en word lid van onze KPJ! Vanaf je 12e kun je al lid worden van de KPJ.