Lid worden

KPJ Made is een jongerenvereniging die sinds 2020 maar liefst 250 leden telt. Bijna wekelijks heeft onze KPJ een activiteit op de planning hebben staan. Zo worden er veel evenementen bezocht zoals tent- en schuurfeesten, maar ook organiseren we activiteiten zoals bowlen of karten. Daarnaast organiseren we sinds 2019 een trekker puzzelrit en kun je als lid deelnemen aan het voetbalteam van KPJ Made! 

Al vanaf je 12e kun je lid worden van onze KPJ, onder de 18 jaar betaal je een speciaal aspiranten tarief van €20 euro per jaar. Wanneer je 18 jaar of ouder ben betaal je een tarief van €25 euro per jaar. 

Twijfel je of het je leuk lijkt om lid te worden, kun je ook deelnemen aan een van de activiteiten zonder lid te zijn. Mocht het je daarna bevallen? Twijfel dan niet en schrijf je zeker in! 

Wil je jezelf uitschrijven als lid? Beëindiging lidmaatschap KPJ Made 

Het inschrijfformulier en het formulier voor het beëindigen van het lidmaatschap zijn direct invulbaar en kunnen gemaild worden naar kpjmade@gmail.com

Lees hier meer over het privacybeleid van KPJ Made

Sluit je aan bij de grootste KPJ van Brabant!

Lid worden

Lijkt het je leuk om mee te gaan naar de leukste tentfeesten en schuurfeesten van Brabant? Of ga je liever mee met een van de aspiranten activiteiten zoals bowlen en karten? Aarzel dan niet en word lid van onze KPJ! Vanaf je 12e kun je al lid worden van de KPJ.